Защитникът Василен Марков напусна Дунав Русе

0
От клуба му благодариха и пожелаха успех
От клуба му благодариха и пожелаха успех Снимка: Русе Медиа

От клуба му благодариха и пожелаха успех

Считано от днес, 24 октомври, защитникът Василен Марков вече не е част от ФК Дунав (Русе), съобщават от Русе Медиа.

„Василен напусна отбора, изтъквайки лични причини, като съобщи за своето решение непосредствено преди отпътуването на отбора за Перник, заради което и групата за тежкото гостуване в миньорския град беше само от 17 футболисти. Въпреки това изненадващо решение, сме му благодарни за почти двете години свършена работа, като му пожелаваме успех и късмет във всяко едно начинание оттук нататък в живота, независимо в сферата, в която ще се изявява“, лаконично коментираха от клуба.

Марков е на 22 години, минал е през школата на Ботев (Пловдив) и започва да трупа опит в мъжкия футбол в третодивизионния Свиленград. След година и половина край границата той се върна в родния си град Русе и помогна на драконите да се класират отново в професионалния футбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари