Зашеметяване на матрияла!

5
Как Бойко Борисов си направи ПР с нещо, което произтича от закона
Как Бойко Борисов си направи ПР с нещо, което произтича от закона

Светиня му – ГМР, днес благоволи да уведоми населението, че : „На днешното редовно заседание на Министерски съвет, което отново се проведе чрез видеоконферентна връзка решихме средствата от даренията за превенция и лечение на COVID-19, постъпили в разкритата от Министерството на здравеопазването дарителска сметка, да бъдат използвани единствено за тази цел.” Колко благородно. Вече виждам как мисирките и дебилките блеят в телешки възторг и пращат сърчица на кумира си!

Разумът в България, както и експертността отдавна ритуално се самоубиха и бяха забравени. Затова и никой не задава въпроси, които в нормална държава щяха да бъдат зададени на втората минута. Например след като има специална дарителска сметка специално за някаква цел, как някой взема официално решение дарените пари да се използват само за тази цел. Волята да дарителя за какво да се ползват парите, е закон.

Тоест, след като хората и фирмите са дарили за болниците за справянето им с вируса, техните пари за друго не могат да се използват по закон! И откъде накъде уж „благородно”, ГМР решава да си направи личен ПР с нещо, което произтича от закона. Че той не знае, е ясно, той какво ли знае освен песента „Барселона” и усвояване на пари....ама толкова ли няма някой около него да го светне какви глупости плещи!

Лично на мен ми е обидно да ме смятат чак за толкова тъпа и наивна. А правителството точно това прави – смята „матриЯла” за дебили и овце, които могат да бъдат правени и на м@@@@и!

А населението го взеха за камилчета, които с ококорени очи гледат всяка простотия, която управляващите сътворят. Дават милиарди за глупости, а за болните и болниците се събират пари от дарения пак от тези, които плащат здравни осигуровки, плащат данъци и пълнят държавния бюджет. Докато депутатите си увеличават заплатите, населението дарява за болните.

Никой ли не усеща, че има нещо ненормално?!?

* ГМР – Главна Мутра на Република

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари