Засаждат 700 дръвчета край моста на Кольо Фичето

2
Акцията е част от дейностите по отбелязване на Седмицата на гората
Акцията е част от дейностите по отбелязване на Седмицата на гората Снимка: bgtourism.bg

Акцията е част от дейностите по отбелязване на Седмицата на гората

Седмицата на гората е традиционен празник на българската гора и на лесовъдите в България. Отбелязва се всяка година, през първата седмица на месец април. Северноцентралното държавно предприятие е подготвило богата програма за увеличаване на зеленото богатство на региона.

Седмица на гората в Държавно ловно стопанство "Дунав" - Русе ще бъде открита със залесяване с тополови фиданки на площ от 10 дка съвместно със Зонта клуб - Русе, Соро Оптимист, Център Динамика и ОД Земеделие - град Русе.

Държавно горско стопанство Бяла ще почете празника със залесяване на 700 броя дръвчета в местността около моста на Кольо Фичето, съвместно с представители на Община Бяла, РСПБЗН Бяла и Регионалната дирекция по горите Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари