Заподозрян за убийството на ученичка в РСМ е избягал в България

0
Тялото на жертвата е намерено в чувал с вързани ръце и крака
Тялото на жертвата е намерено в чувал с вързани ръце и крака

Тялото на жертвата е намерено в чувал с вързани ръце и крака

Заподозрян за бруталното убийство на 14-годишно момиче в Северна Македония е избягал в България. Тялото на жертвата е намерено в чувал с вързани ръце и крака. Преди това тийнейджърката била отвлечена.

Според министъра на вътрешните работи на западната ни съседка Оливер Спасовски заподозреният е Люпчо Палевски-Палчо, лидер на малка политическа партия. Твърди се, че той е напуснал родината си с кола и адвокат и влязъл в Сърбия, а след това - в България. По-нататъшното му движение се уточнява, обяви Спасовски.

По случая вече са задържани трима заподозрени, съобщиха късно снощи от МВР в Северна Македония, цитирани от БТА. Днес Спасовски заяви, че още двама от предполагаемите извършители се издирват. Всички заподозрени са от партия, чиято централа е била претърсена.

Ученичката от Скопие беше обявена за изчезнала на 27 ноември около 8:30 часа сутринта на тръгване за училище и в продължение на седмица медиите всеки ден задаваха въпроси към полицията дали издирването ѝ е дало резултат. В късните часове на вчерашния ден от МВР съобщиха, че момичето е намерено застреляно в близост до Скопие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари