Заподозреният за убийството в Нови Искър е в тежко психическо състояние

1
По предварителна информация, убийството е извършено с брадва
По предварителна информация, убийството е извършено с брадва

Не е ясно кога е извършено четворното убийство в столичния квартал „Нови Искър”, това заявиха от прокуратурата.

Сигнал за тежкото престъпление е подаден днес около 10:30 часа сутринта. Заподозрян е 25-годишен мъж за убийството на родителите му, баба му и брат му. Той е задържан от полицията. Според обвинението, мъжът е в много тежко психическо състояние, предаде bTV.

„Колегите на бащата на извършителя се се опитали да се свържат с него. След като не са успели, са отишли в участъка в „Нови Искър”, за да потърсят съдействие. Началникът на участъка е отишъл на място. При позвъняването на вратата, самият извършител е отворил, бил е в неадекватно състояние. На въпрос къде са неговите родители, той е заявил, че са на погребение в Пловдив”, посочи директорът на СДВР Георги Хаджиев.

По предварителна информация, убийството е извършено с брадва. Мъжът се е опитал да заличи следите от местопрестъплението и да изчисти кръвта на жертвите.

Лицето, заподозряно за масовото убийство, е воден на преглед при психиатър през 2015 г. и 2016г., но няма данни за заболяване. 25-годишният мъж е бил безработен.

От СДВР допълниха, че най-вероятният мотив е психичното състояние на извършителя. Все още се работи по версиите за масовото убийство.

Бащата е пенсиониран военен, който е работил по трудови правоотношения в поделението в Костинброд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари