Започва цялостен ремонт на улица „Чипровци“

1
След влизане в сила на временната организация по безопасност на движението ще бъдат публикувани и обходните маршрути за времето на ремонта
След влизане в сила на временната организация по безопасност на движението ще бъдат публикувани и обходните маршрути за времето на ремонта Снимка: Община Русе

Цялостният ремонт на ул. „Чипровци“ ще стартира през първата половина на месец април, съобщиха от Община Русе

Дейностите ще обхванат участъка от ул. „Тича“ до кръстовището с ул. „Захари Стоянов“.

Предвижда се цялостно преасфалтиране на уличното платно. Ще бъдат демонтирани старите бордюри и ще се монтират нови, а тротоарната настилка ще бъде изцяло подменена.

Ремонтните дейности ще стартират след края на текущите ремонти на междублоковите пространства, заключени между улиците „Околчица“, „Чипровци“, „Захари Стоянов“ и „Байкал“, и се планира те да приключат в рамките на до 2 месеца.

След влизане в сила на временната организация по безопасност на движението ще бъдат публикувани и обходните маршрути за времето на ремонта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Възмутена
    А преди няколко години по тази улица са ремонтирани тротоарите. Сега ще ремонтират улицата и отново троторите. Може и преди 10-ти на години да е бил този ремонт, но защо тогава не е ремонтирана улицата? А има и други участъци на града, където не е пипано не от 10 а от 50 години!!!!!!!!!!!
  • 13
    9
    123
    а със Згориград какво се случва ?Боклуци ! седи ошкарпена 4 г. пушилка и пепел след всеки преминал автомобил.
  • 7
    8
    Ха дано, ама надали ...!?
    Най-сетне ... пък дано я оправят тая улица, че е заприличала на общински задници - всеки хлътва в дупките й!
  • 6
    7
    бавно мислещ
    Ще се копае,ще се копае, ама после.
  • 16
    6
    ttt
    Пенчо, до сега обясняваш как улицата е за ремонт от ВиК, сега вече не е. Кое е вярно? Преди един месец се хвалиш с безплатен паркинг на пазара (https://www.dunavmost.com/novini/sluzhitelite-na-komunalni-deinosti-izgradiha-bezplaten-parking-do-koop-pazara) . Как се паркира безплатно на пазара. За един приятел питам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари