Започва разследване срещу бияча Джан Махмуд от Русе

12
Потърпевши, станали жертва на Джан, твърдят, че той е нанесъл побой на още няколко младежи
Потърпевши, станали жертва на Джан, твърдят, че той е нанесъл побой на още няколко младежи

Потърпевши, станали жертва на Джан, твърдят, че той е нанесъл побой на още няколко младежи

Окръжната прокуратура в Русе разследва случая с непълнолетен младеж, за който са постъпили сигнали, че е нанесъл побой на двама свои връстници. Това съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, предава БТА.

За случая стана ясно вчера, когато в социалните мрежи бе публикуван видеоклип с кадри с насилие. Това доведе и до събиране на група младежи пред дома на побойника.

"Младежът е установен. Той е непълнолетен. Преписките, образувани по сигналите срещу него, са докладвани в прокуратурата за първи път днес. Досега не сме получавали сигнал. Днес ще обединим преписките по сигналите срещу него и ще образуваме досъдебно производство", обясни прокурор Георгиев.

В прокуратурата вече имат информация за два случая за проявено насилие от младежа над негови връстници.

"Единият е отпреди няколко дни и е първи като сигнал в полицията. По време на работата по този случай пострадалият казва, че въпросният младеж е нанесъл побой и на други младежи преди това. След разпита на пострадалия, научаваме за случая отпреди няколко месеца с друго момче, което се е явило за първи път в полицията вчера и е предало флашката с видеозаписа", обясни прокурор Георгиев.

Той съобщи, че по-късно днес ще даде брифинг, на който ще бъде изнесена повече информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    22
    Хайде, хайде
    Циганина този път изгоря. Убеден съм, че до делото няма да бъде пуснат от ареста. Абсолютно сигурен съм, че ще отиде в затвора. След пернишкия бек държавата е настръхнала. Единствения въпрос е за колко време затвор ще го осъдят.
  • 2
    21
    Гневен
    Този посерко само се мисли за бияч, прави се на мъж пред по скромни деца, но гаранция ще си намери майстора ако не изчезне от БГ!!! А как ми се иска да го набарам точно като се прави на бияч, жална му майка!!!
  • 4
    20
    Гост
    Безнаказаността спрямо ромските престъпления ги възпита, че всичко може да им се размине.
  • 4
    19
    Гост
    Няма ли да назначите на "детето" часове при психолози, да го интегрират и да му помогнат да се социализира? В ДРАНГОЛНИКА, ТОЗИ ОРК! Превърнахте нацията ни в боксови круши за римските патриции. Докога ще ги покровителствате, под врели-некипелите за интеграция и толерантност?
  • 5
    18
    йоро
    ром ли е този,красавец
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари