Започва кампания по събиране на средства за "Синя стая" в Съдебната палата

4
Даренията се събират в централното фоайе на сградата
Даренията се събират в централното фоайе на сградата Снимка: Dunavmost

Даренията се събират в централното фоайе на сградата

Окръжен съд - Русе организира благотворителна инициатива за събиране на средства за изграждане на „Синя стая“ в сградата на Съдебната палата.

Средствата се събират в дарителска кутия в централното фоайе на сградата, съобщават от съда. Инициативата ще продължи от 13.11 до 1.12. 2023 г.

Сумите могат да се дарят чрез анонимно дарение в определената урна или чрез покупка на ученическа творба, експонирана във фоайето на Съдебната палата, за което при поискване се издава Сертификат за дарение от служителя „Връзки с обществеността“ в Окръжен съд Русе, ет. 3, ст. 22.

Телефон за връзка: 0878 405 223 или 082 881 332.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    До 14 от 10
    Ами не съм много съгласен. Дали не е възможно да съм по-наясно какво се крие под лъскавата опаковка? Сещаш ли се за: ""Баща ми лъже, че мама ме бие и ме снима с телефона гола, а след това с фотошоп рисува синини. Не желая да говоря с майка ми, защото тя ме бие и не ми позволява да виждам тати". Това са две изречения на едно и също 6-годишно дете. Две различни негови версии. Историята е за сериен филм. Килограми с документи, в които майката и бащата на едно дете - разделени, продължават да си говорят през съда." На 23 август 2023 г. беше отразено то БНТ. Единственият ефект от целият този цирк НЕ Е да се помогне на децата, а подлудяването им в ранна детска възраст. Двамата родители упражняват психологически натиск над децата и децата започват да дават противоречиви сведения през служителите. Резултатите от такава дейност нямат никаква стойност, но дори и да имат някаква стойност, съдиите не са длъжни да се съобразяват с тях. Тук можеш да погледнеш и https://www.svobodnaevropa.bg/a/29970935.html от 30 май 2019. Продължавам да твърдя, че всеки прави каквото си иска. Независимо дали съм запознат в детайли или не, то факт е, че така или иначе ударът върху децата вече е нанесен! Съжалявам, проблемът не е във физическото съществуване или не на стаята, всички израснахме без такива стаи, проблемът е в хората, както в родителите, така и в служителите. Докато създаваме условия тези хора да разтваят ножицата на тормозът над децата, то няма как да получим положителен резултат.
  • 2
    14
    До 10
    И ти като оня първия мерзавец не си си направил труда да се информираш какво е това "Синя стая", защо се нарича така и за какво се използва. Няма да ви отварям очите, имате интернет. И пак повтарям - в града ни преди доста години има създадена такава стая, в една от социалните услуги е, няма да конкретизирам. Значи интересното в цялата работа е защо не се използва тя, а са тръгнали да правят нова, че и с дарения, и то точно в Съда.
  • 2
    13
    Пепа
    Децата имат нужда от това. Браво за инициативата и дано имате успех! От хейтърите да не Ви пука.
  • 4
    12
    Eдин от многото
    Първо отворете централния вход на съдебната палата за гражданите, защото е пълно безобразие и подигравка през тях да минават само магистрати и обслужващ персонал, а останалите хора да се навират през страничен вход. Такова нещо го няма никъде по света.
  • 6
    11
    убиха тъпомера
    Поредна инициатива на неграмотници ! Който е измислил, да направи "Синя стая" в сградата на "Съдебната палата" не е наясно, че Синя стая се прави в сгради задължително ИЗВЪН Съдебните палати и полицейските управления ! Целта е децата да не се стресират в сградите и КОРИДОРИТЕ на СЪДИЛИЩАТА, а не просто да се намират в синя стая ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари