Започнаха заседанията на постоянните комисии към Общински съвет - Русе

1
Днес се проведе комисията по Екология с председател Мариян Димитров, а за заместник-председател бе избрана Галичка Николова
Днес се проведе комисията по Екология с председател Мариян Димитров, а за заместник-председател бе избрана Галичка Николова Снимка: Общински съвет - Русе / архив

Днес се проведе комисията по Екология с председател Мариян Димитров, а за заместник-председател бе избрана Галичка Николова

Започнаха заседанията на постоянните комисии към Общински съвет - Русе за предстоящата общинска сесия, която ще се състои на 21 декември, петък, с начален час 9:00 часа.

Днес се проведе комисията по Екология с председател Мариян Димитров, а за заместник-председател бе избрана Галичка Николова. Предстои изборът на още заместник-председатели на комисии през тази седмица, съобщиха от Общински съвет - Русе.

Напомняме, че всички заседания на комисии могат да бъдат гледани на живо в YouTube канала на Общински съвет – Русе, както и да се гледат на запис по всяко време.

Графикът на комисиите може да следите на сайта на Общинския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Дата и ден
    21-ви декември 2023 г. не е петък, както е съобщено...
  • 14
    1
    Пълно падение
    Председателят на комисията по екология към Общински съвет Русе и заместничка му като земеделски производител ли са специалистите с висока експертиза по екология и хората, които ще градят и развиват екологичната политика на община Русе, като се имат предвид сериозните екологични проблеми на града и съседни на него други населени места?! Жалка и трагична картинка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари