Започнаха президентските избори в Русия

0
Изборите ще продължат 3 дни и ще приключат на 17 март
Изборите ще продължат 3 дни и ще приключат на 17 март Снимка: Радио Китай

Изборите ще продължат 3 дни и ще приключат на 17 март

Днес в 8:00 часа местно време в Чукотския автономен район и Камчатския край официално стартира гласуването на президентските избори в Русия, предаде Радио Китай.

Русия обхваща 11 часови зони. Гласуването започва първо от Далечния изток, а последни ще гласуват избирателите в Калининградска област. Изборите ще продължат 3 дни и ще приключат на 17 март. Освен това поради военния конфликт с Украйна на 10 март се проведе и предсрочно гласуване в девет района на руската Белгородска област, които са разположени в непосредствена близост до руско-украинската граница.

По данните на Централната избирателна комисия на Русия в настоящите избори са регистрирани около 112 милиона гласоподаватели. Създадени са повече от 94 хиляди избирателни секции в страната и 295 извън Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Българин
    Когото и да изберат си е тяхна руска работа, лайно даскалско. Теб освен за квартален педал едва ли са те избирали някога за нещо друго...
  • 5
    1
    daskal
    Невероятна конкуренция! Невероятна енигма! Кого ли ще "изберат"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари