Започна ремонт на 23 подлеза в Русе

0
Ще бъдат монтирани нови LED осветителни тела, както и камери за видеонаблюдение.
Ще бъдат монтирани нови LED осветителни тела, както и камери за видеонаблюдение. Снимка: Община Русе

Започна ремонтът на част от подлезите в града, определени за обновяване и освежаване

Специална комисия, назначена от кмета Пенчо Милков, обследва всички обекти в Русе и след като ги проучи, реши да реновира 23 от тях, тъй като те са в лошо състояние. От местната администрация съобщиха, че обновяването на част от обектите вече е тръгнало и се извършва поетапно, информира БРЯГ

Все още в период на довършителни дейности е подлезът на бул. „Липник“ срещу бившия завод „Петър Караминчев“. В рехабилитационните работи е включено реновирането и освежаването на двете автобусни спирки, както и самият подлез. Извършва се и подмяна на старата и компрометирана хидроизолация на бетоновите козирки на спирките. Ще бъдат монтирани нови LED осветителни тела, както и камери за видеонаблюдение.

Един от подлезите, които са в най-занемарено състояние, е този, който свързва Централна жп гара и бившия „Универмаг“ (под бул. „Мидия Енос“). Част от обекта е общинска собственост, а друга част е на Националната компания "Железопътна инфраструктура". От Общината съобщиха, че местната власт предвижда да извърши текущ ремонт на подлеза. Той ще включва възстановяване и боядисване на тавана, както и подмяна на осветлението при подходящи метеорологични условия. Към настоящия момент не е уточнена дата за началото на ремонта.

Текущ ремонт предстои и на пешеходния подлез на бул. „Ген. Скобелев“ (до СБА). По време на дейностите там ще бъде подменено осветлението в обекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    AWSFASFG
    подСЛОН ЗА ИПОТЕКАРЯ И БУНКЕР ЗА ПАЦИФИСТА ,ПО - ДОБРЕ ОТ КЕНЕФ ЗА ДЕГЕНЕРАТА
  • 5
    5
    ники
    Поредния кмет и поредните схеми за точене на пари гаранция и следващия кмет ще направи същите ремонти както и по предния го направи само далавераджий
  • 8
    4
    Spermaman
    Колкото и да го кипрят тоя подлез на гарата, без брутална хидро-изолация резултата ще е все един и същ.
  • 3
    3
    Кекс
    В градът ни има кекс, кекс, кекс. Работата ни е Кекс ЕКО ЕКС КЕКС
  • 5
    2
    аз
    а улиците криви, криви като на пенчо главата...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари