Започна продажбата на билети за мача Дунав - Лудогорец

2
"Драконите" посрещат на Градския стадион водения от Димитър Димитров – Херо тим от Разград
"Драконите" посрещат на Градския стадион водения от Димитър Димитров – Херо тим от Разград Снимка: GONG.bg / Архив

Днес стартира продажбата на билети за мача с „Лудогорец“.

На 20.08 отборът на „Дунав“ посреща на Градския стадион в Русе водения от Димитър Димитров – Херо тим от Разград.

Двубоят е с начален час 21.00 ч. Пропуските са с цена 10 лв. Те могат да бъдат намерени също в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“, информираха от ФК "Дунав".

Касата в МОЛ Русе ще работи и в неделя до 21.30 ч.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”. Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно – централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна.

За улеснение на феновете, касите на стадиона ще започнат продажба на пропуски в 18.00 ч. Вратите отварят в 19.00 ч. Билети ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. .

Надяваме се, че Градския стадион ще бъде пълен, за да могат футболистите на „Драконите“ да усетят атмосферата по трибуните. Благодарим ви предварително за подкрепата и желаем успех на Русенския отбор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари