Замислената рокада от Пламен Стоилов е вредна за русенци!

7
Тази „малка“ тайна беше разкрита неволно от номинирания за кмет Спасимир Димитров в първото му интервю
Тази „малка“ тайна беше разкрита неволно от номинирания за кмет Спасимир Димитров в първото му интервю

На общинското номинационно събрание на партия ГЕРБ за определяне кмет на гр. Русе и общински съветници, кметът Пламен Стоилов си направи самоотвод.

За свой наследник на поста си кметът препоръча общинския директор на „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров. Заедно с направената от него номинация Пламен Стоилов заяви: „Ще работя за победата на ГЕРБ!“ Което е равнозначно на деклариране, че ще работи за победата на Спасимир Димитров!

Защо, вместо да се обиди на ръководството на партия ГЕРБ, че отказа да го подкрепи за трети мандат и да се оттегли в „заслужена“ почивка, кметът Пламен Стоилов номинира и е готов да работи за изборната победа на Спасимир Димитров?!

Тази „малка“ тайна, поради липса на политически опит, беше разкрита неволно от номинирания за кмет Спасимир Димитров в първото му интервю.

„Познавам Пламен Стоилов от 22 години, като основният му мотив за номинацията  е да не се нарушава структурата, тъй като всяка една промяна на администрацията неминуемо ще доведе до трусове.“, каза той.

Целта на кмета Пламен Стоилов е пределно ясна. За да не се нарушава уж структурата на Община Русе и да няма трусове, ако Спасимир Димитров бъде избран за кмет на Русе, то тогава Пламен Стоилов ще бъде назначен на неговото място за директор на дирекция „Обществен ред и сигурност“.  

Да не забравяме, че от 2007 г. до 2009 г. кметът е работил, като инспектор инженерна защита в „Гражданска защита“ – Русе. Длъжности с различни имена, но с едно и също съдържание. И нещо още по-важно за Пламен Стоилов. Зам. кмет на Община Русе по „Икономика, инвестиции и собственост“ ще бъде отново Даниела Шилкова. Всички служители на общината, доказали своята лоялност във вътрешнопартийните битки към сегашния кмет, ще запазят разбира се работните си места.

Пламен Стоилов има и друга причина да номинира Спасимир Димитров за кмет. Последният е най-добрия специалист в Русе по управление на кризи и в борбата с бедствия и аварии. Представяте ли си до какви бедствия е довело гр. Русе осем годишното управление на партия ГЕРБ, че да се налага да търсим специалист по управление на кризи, за да се опита той да реанимира уж европейския ни град?!

При такова развитие на нещата, как човек да не ожали тримата и „единствени“ виновници за батака в Община Русе, начело със зам. кмета по „Устройство на територията“ Димитър Наков, уволнени като изкупителни жертви от Пламен Стоилов!

През октомври русенските избиратели ще потвърдят, че това са сметки без кръчмар и ще накажат не само кмета Пламен Стоилов и неговата номинация, но и цялата партия ГЕРБРусе!

Мариян Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари