Заместник областните управители на Русе встъпиха в длъжност

2

Гл. ас. д-р Стефка Караколева и Синан Хебибов встъпиха в длъжност като заместник областни управители на Русе

 Това стана днес сутринта по време на тържествена церемония по приемо-предаване в Областната администрация, на която присъстваха и досегашните заместници  Свилен Иванов и Валентин Колев.

„Радвам се, че ще работим заедно! Надявам се, че съвместната ни дейност ще бъде ползотворна. Разчитам на вашия професионален опит. От мен може да очаквате коректност.“, това бяха първите думи на гл. ас. д-р Караколева към екипа на институцията. Тя и Синан Хебибов бяха категорични, че основен приоритет в дейността им ще бъде подпомагането на областния управител Борислав Българинов за провеждането на честни и неманипулурани избори.

„Оставям много приятели тук. През последните четири години създадохме един наистина работещ екип от професионалисти, в който взаимоотношенията са на много високо ниво.“, каза от своя страна Свилен Иванов.

Борислав Българинов поздрави новите си заместници и им пожела мъдрост и целеустременост, както и да бъдат непоколебими в решенията си и да съхранят желанието си за промяна не само на България, но и на региона. „Сигурен съм, че ще направите всичко по силите си, за да се противопоставяте на неправдата.“, допълни още той. Българинов благодари на Валентин Колев и Свилен Иванов за работата им в администрацията и изрази увереност, че и занапред ще продължат да помагат за развитието на Русе. „Въпреки че мандатът Ви бе белязан от някои от най-тежките изпитания в съвременната история на България, вие показахте висок професионализъм и решителност във всяко действие!“, каза още областният управител.

Стефка Караколева е дългогодишен преподавател по висша математика в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Основните и научни интереси са в сферата на математическия анализ, числените методи и изследването на операциите. Тя е учредител и ръководител на клуба по компютърна математика в университета. Работи изключително активно и в сферата на компютърни системи за текстообработка, изчисления и визуализация. Автор е на множество учебници.

Синан Хебибов е доказан специалист в сферата на икономиката. Завършил е Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов и има дългогодишен управленски опит в частни компании в сферата на пенсионното осигуряване и застраховането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари