Заместник-министър: Тръгвам си от това управление на "фалшиви обещания" и "кухи фрази"

0
Заместник-министърът на труда и социалната политика Десислава Стоянова подаде оставка
Заместник-министърът на труда и социалната политика Десислава Стоянова подаде оставка Снимка: bTV

Заместник-министърът на труда и социалната политика Десислава Стоянова подаде оставка

Тя съобщи новината чрез отворено писмо до медиите, информира news.bg.

Като мотив за решението си Стоянова посочва несходството в приоритетните политики на министерството, оглавявано от Иванка Шалапатова.

Тя подчерта, че управлението на политиките, свързани с хората изискват висок морален дълг и политическа отговорност, а разбирането на истинските проблеми на хората изисква професионализъм и ясна визия.

По думите ѝ когато "управлението на политиките" се заменя с "управление на нещата" бавно се покваряват стандартите и човек започва да сипе фалшиви обещания и неистини, облечени в "кухи" фрази с манипулирана информация.

Това заражда безплодна надежда за благосъстоянието на хората. Това не е ценностен морал, който дава тласък на обществото напред, а е тегоба, която слагаш към най-уязвимите групи на обществото, пише още тя в отвореното си писмо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    25
    И, какво от това, нещо да се промени след тия излияния, само червената точка е спасението от навлеците.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари