Заловиха препълнен бус с фалшиви обувки и парфюми в село Красен

4

Шофьорът е арестуван

Голямо количество стоки имитиращи известни търговски марки са заловили служителите на РУ - Две могили, съобщават от ОДМВР - Русе.

Действията са се развили на 23 септември, когато около 22:30 часа екип на районното управление в Две могили по улица в село Красен е спрял микробус "Фиат - Дукато", с разградска регистрация. Последвала е проверка на водача и превозното средство, при което е изяснено, че автомобилът се управлява от мъж на 54 г., а товарното отделение на микробуса е пълно до горе с различни стоки, в количество от над 50 кашона.

В хода на по-нататъшните действия се установява, че това са имитации на различни марки обувки и парфюми, ползващи нерегламентирано световно известни търговски марки – „без съгласие на притежателя на изключителното право върху марка която е изписана върху тях“. На място е изпратена дежурна оперативна група, извършен е оглед и е започнато разследване.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

Мъжът е бил задържан от полицията по ЗМВР. Стоките са иззети като веществени доказателства, както и микробусът. Работата по разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари