Заловиха обявен за международно издирване българин

1
Мъжът е обявен за издирване през 2020 година
Мъжът е обявен за издирване през 2020 година Снимка: Dunavmost / архив

Мъжът е обявен за издирване през 2020 година

Операцията по установяването и задържането на 54-годишния мъж е реализирана от служители на сектор „Издирване“, ГДНП и техни колеги от ОДМВР - Враца. Арестът е осъществен тази сутрин на територията на село Гложене, общ. Козлодуй. Мъжът е обявен за общодържавно и международно издирване през 2020 г. във връзка с влязла в сила присъда „лишаване от свобода“ в размер на 4 години и половина, постановена от Софийския градски съд за престъпление.

По случая са уведомени ДМОС - МВР и компетентните органи с оглед привеждане на мъжа в мястото за изтърпяване на наказанието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари