Захари Бахаров с роля в „Мисията невъзможна 8“

0
Осмият филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“ ще излезе на екран през 2024 година
Осмият филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“ ще излезе на екран през 2024 година Снимка: Facebook

Осмият филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“ ще излезе на екран през 2024 година

Захари Бахаров ще има роля в осмия филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“, загатна режисьорът и сценарист на продукцията Кристофър Маккуори с мистериозен пост в Туитър. Маккоуори сподели снимка от предстоящия през 2024 година екшън в профила си и описанието „Споделяме една и съща съдба… Марчин Дорочински. Иван Ивашкин. Захари Бахаров. #DeadReckoning“.

Бахаров се вижда в задния план на кадъра. Актьорът е споделил публикацията в профилите си в социалните мрежи, но без коментар. Името му, както и на останалите двама актьори, все още не може да се намери в актьорския състав на филма, обявен в IMDb. Ролите им не се споменават, разказва Площад Славейков.

Улика за участието на Бахаров в „Мисията невъзможна 8“ предлага и Инстаграм профилът на руския актьор Иван Ивашкин, който през лятото сподели свое общо селфи с българския и полския си колега. Тримата са се срещнали „на британското поле“, пише Ивашкин, а локацията на кадъра е „Longcross Film Studios“, където текат снимките на предстоящия филм

„Поляк, българин и руснак се срещнали на британското поле. Звучи като началото на забавна история (и наистина е такава). Това е краят на втората седмица снимки за проект, чието име все още не мога да назова. Сега влизаме в третата седмица", пише руският актьор през лятото. "Не знам на базата на какви успехи, но се озовах на работа с най-добрите оператори на тази планета. Послепис: Майната ѝ на войната!“

„Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – първа част“ ще има премиера през 2023 година, става ясно от IMDb. В актьорския състав на седма и осма част вече са потвърдени имената на Том Круз, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и други. Снимките на седмия филм приключиха през есента на 2021 година. 

Първоначалното намерение на Маккуори е било да снима седми и осми филм последователно без почивка, но плановете се променят заради графика на Круз – снимките на осмата „Мисия“ съвпадат с рекламното турне на „Топ Гън: Маверик“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари