Загоряла жена плати 1700 паунда за секс, щяла да го направи пак

4
Жената дала 1700 паунда за платен секс и останала толкова доволна, че пак щяла да стори същото
Жената дала 1700 паунда за платен секс и останала толкова доволна, че пак щяла да стори същото

46-годишната Синди, която е разведена от няколко години и оттогава не е ходила на срещи, решила да се включи в необикновено приключение.

Тя дала 1700 паунда за платен секс и останала толкова доволна, че пак щяла да стори същото, споделя впечатлената клиентка пред "Метро".

"Мислех, че ще бъде забавно преживяване и шанс да изляза с добре изглеждащ мъж, който да ми обръща внимание. Услугата обслужи нуждите ми без да имам някакви сериозни отношения с някого ", разказва Синди, която определя себе си като човек без предразсъдъци.

Въпреки че жената платила само за ескорт, нощта завършила бурно, страстно и незабравимо. Все пак Синди не смята да задълбава мимолетните страсти.

"Давам си сметка какво правя, това беше всичко", твърди жената. "Намирам го за очарователно сладък, но в същото време няма да позволя да се влюбя", обяснява тя.

Приключението на Синди е документирано от телевизионен екип. Журналистката Джоди Марш трябвало да пътува чак до САЩ, за да направи репортажа си, въпреки че в родната й Великобритания има над 44 хил. мъже, чиято работа е ескортът. Въпреки това трудно ще се намери някой, който да признае, че това е професията му, или пък клиентка, която да разкаже за преживяването си.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари