Загиналият край Две могили мъж сам е легнал на релсите

3
Композицията не е имала никакъв шанс да спре
Композицията не е имала никакъв шанс да спре

Композицията не е имала никакъв шанс да спре

Възрастен мъж загина снощи, след като е бил прегазен от влак на жп линията в Две могили. Самоличността му все още се установява, но първоначалните предположения са, че става дума за жител на града на възраст около 70 години.

Инцидентът е станал около 18:30 часа. Машинистът е разказал, че е видял човек да стои край жп линия, а с приближаването на влака е легнал на релсите и не е оставил никакъв шанс на композицията да спре, пише Русе Медиа.

Влакът е пътувал от Русе към Горна Оряховица и заради произшествието е останал на гара Две могили, докато се извършват следствените действия от полицията. Той е продължил пътя си със сериозно закъснение. Със закъснение от гара Две могили по същата причина е потеглил и влакът от Стара Загора за Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Чарлз Дарвин
    На Глория бащи и явно му е писнало от чалгата и решил да сложи край!
  • -10
    1
    съвет
    към всеки който обича влакове, може по дискретно да се спи върху релсите,за да не спирате на останалите мераклии да живеят мерака да пътуват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари