Задържаха шуменец, който предлагал на различни хора пари, за да гласуват

1
Полицаите са открили у мъжа 1000 лева
Полицаите са открили у мъжа 1000 лева

Полицаите са открили у мъжа 1000 лева

Полицаи задържаха шуменец след оперативна информация, че предлага на различни хора пари да гласуват, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.

Малко след 19:30 часа на 4 ноември на кръстовище на бул. "Симеон Велики" и ул. "Климент Охридски" в областния град е спрян за проверка водач на лек автомобил с шуменска регистрация. Процесуално-следствените действия са извършени след получена оперативна информация в ОДМВР, че мъж предлага парични суми на различни хора с цел да упражнят правото си на глас на провеждащия се в Шумен втори тур на избори за кмет. В хода на проверката, в автомобила, управляван от 50-годишен местен жител, е намерена парична сума в размер на 1000 лева, уточняват от пресцентъра на полицията в областния град.

От там допълват, че мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 167, ал. 2 от Наказателния кодекс е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари