Задържаха погрешка полузащитника на Челси Тиемю Бакайоко

3
Полицията бързо пуснала футболиста, не бил той търсеният човек...
Полицията бързо пуснала футболиста, не бил той търсеният човек... Снимка: Туитър

Полузащитникът на Челси Тиемю Бакайоко беше задържан по погрешка от италианската полиция, която го изведе от колата и го претърси като престъпник.

Видеото със задържането му бързо се появи в социалните мрежи, а очевидци посочват, че полицията го пуснала много бързо - веднага щом разбрала, че Бакайоко не е търсеният, пише Труд.

Той игра за Милан под наем през предходния сезон и спечели титлата с росонерите. В последните дни обаче се говори, че той вече е договорил трансфер в Олимпик Марсилия и се завръща в родината си.

Бакайоко израсна в Рен и стана шампион на Франция през 2017 г. с Монако.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари