Задържаха мъж за притежание на марихуана в град Мартен

1
24-годишният шофьор доброволно предал на полицията наркотика
24-годишният шофьор доброволно предал на полицията наркотика

24-годишният шофьор доброволно предал на полицията наркотика

На 07.04.2023 г. около 21:35 часа, в град Мартен, дежурен наряд от групата за опазване на обществения ред при Второ РУ - Русе спира за проверка лек автомобил марка "Мерцедес", модел " с320" с русенска регистрация, управляван от 24-годишен младеж и спътник друг младеж на 22 години.

Водачът заявил, че в купето на автомобила, в два броя кутии държи суха зелена тревна маса, за която обяснил, че е марихуана, с тегло 15 грама, негова собственост за лична употреба. Водачът предал с протокол за доброволно предаване сухата зелена тревна маса на проверяващите го полицейски служители.

По случая е образувано бързо производство, съобщават от ОДМВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари