Задържаха измамник, представял се за служител на ДАНС

0
Варненецът вече е осъждан за длъжностно присвояване
Варненецът вече е осъждан за длъжностно присвояване Снимка: ОДМВР - Варна

Полицията във Варна задържа 53-годишен мъж, който обещавал да осигури работа в ДАНС или в Европейския парламент срещу известна сума

Според получения сигнал той се представял за служител и на двете институции.

Криминалистите за по-малко от ден установяват кой е извършителят на измамата – варненец, вече осъждан за длъжностно присвояване.

У мъжа и в колата, която карал, са намерени фалшиви легитимации на служител от ДАНС и Европейския парламент и много печатни и ръкописни документи, свързани с извършваните от него измами.

В хода на разследването криминалистите са установили и други случаи на измами, които мъжът е извършил във Варна.

Работата по събиране на още доказателства продължава. От варненската полиция призовават граждани, пострадали от същата схема, незабавно да сигнализират на органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари