Задържаха двама мъже, изпращали пакети с наркотици чрез куриерска фирма

0
Намерени са опиум, амфетамин, екстази и марихуана
Намерени са опиум, амфетамин, екстази и марихуана

Намерени са опиум, амфетамин, екстази и марихуана

Столични полицаи задържаха двама мъже, на 31 и на 35 години, които по първоначална информация са разпространявали наркотици чрез куриерска фирма, съобщиха от МВР.

Единият от мъжете бил засечен да изпраща пакет през спедиторска фирма, чиито служители казали на органите на реда, че от нея се носи остра миризма. При проверка в пратката са открити две полиетиленови топчета със суха тревиста маса. Впоследствие е бил задържан и неговият съучастник.

При претърсването на жилищата, обитавани от двамата, са открити електронни везни, устройство – наподобяващо четец за банкомати, както и множество пластики. Намерени са и наркотициопиум, амфетамин, екстази и марихуана. Общото им тегло е близо килограм. На двамата мъже са повдигнати обвинения и са им наложени мерки „парична гаранция“.

По-рано днес стана известно, че при акция на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" в столицата е открита високотехнологична оранжерия за отглеждане на канабисови растения, която се намирала в къща. Задържан е един човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари