Задържаха близо 800 "маркови" парфюма на Дунав мост

3
На нарушителите са съставени актове
На нарушителите са съставени актове Снимка: БГНЕС

На нарушителите са съставени актове

772 парфюмерийни продукта и 368 текстилни изделия на световни търговски марки задържаха митническите инспектори на ТД Митница Русе на Дунав мост при Русе за десет дни.

353 от задържаните парфюми и парфюмни води са открити при проверка на автобус, пътуващ от Турция за Румъния, отклонен за щателна митническа проверка на 16.01.2024 година. Част от стоките са установени в багажа на шофьора – турски гражданин, останалите в представени от пътник, също турски гражданин, чанти и торби. Никой от двамата не е представил документи за закупуването на стоките или митнически документи за въвеждането им на територията на България и ЕС. Сходни са случаите и с останалите задържани парфюмерийни изделия.

160 чифта панталони от деним на известна марка са задържали инспекторите на Митница Русе при проверка на друг автобус на 17.01.2024 г. Текстилните изделия са били пренасяни от Турция към Румъния от пътник в автобуса, турски гражданин. На следващия ден в личния багаж на шофьор на друг автобус са открити още 128 блузи с дълъг ръкав, детски комплекти и якета.

Всички „маркови“ стоки са задържани, а на нарушителите са съставени актове за установяване на административно нарушение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Спонсор
    А КАУШ НЯМА ЛИ? НЕ СА НА КАПАЛЪ ЧАРШИ, ИЛИ КАЛЕ МЕГДАН! СЕКИЗ ПРОБЛЕМ, КОМШУ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари