Задържаха 7 тона кокаин, предназначен за Европа

1
Полицейски кучета успели да надушат наркотика
Полицейски кучета успели да надушат наркотика

Полицейски кучета успели да надушат наркотика

Властите в Перу успяха да задържат 7,2 тона наркотици, скрити в пратка с декинг (подова настилка, предназначена за градината - бел. ред.) за Европа, предава Ройтерс.

Според митниците в Перу корабът е трябвало да мине транзитно през Боливия, а крайното му пристанище е било в Белгия, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

Кокаинът е открит на 18 януари благодарение на полицейски кучета, които разпознали миризмата на наркотика, който бил скрит в задната част на плочките.

В Перу цената на 7 тона кокаин е на стойности около 10 милиона долара. Изчислява се, че след разтоварването му в Белгия или Нидерландия стойността му ще бъде над 300 милиона долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Рязан делиорманец
    Нашето солтам Думуз ага пак ще си скубе гелосаната косица! Няма да има лири да плаща на БГ съдийчетата, че да свирят за нашето любим ФК "Кремвирш" и да режат "столичани"! Вай-вай-вай!
  • 5
    2
    Пабло
    Аз както и да го смятам... Това си е чист милиард. За пример,в Англия 1 грам е £80 , в България до колкото знам е около 140-150лв.
  • 1
    1
    фена на Путин
    Пак ли операция на Домусчиеви ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари