Задържаха 19-годишен младеж за убийство на майка си в Ловеч

0
Жената живеела на квартира заедно със сина си в центъра на града
Жената живеела на квартира заедно със сина си в центъра на града

Жената живеела на квартира заедно със сина си в центъра на града

Под ръководството на Окръжна прокуратураЛовеч се извършва разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК – убийство на 52-годишна жена. Същата живеела на квартира заедно с 19-годишния си син в апартамент, в центъра на град Ловеч.

На 20 февруари 2023 г. синът е обявил в РУ МВР - Ловеч, че майка му от 13 февруари е напуснала квартирата, която двамата обитават и оттогава е в неизвестност.

След като през месец април 2023 г. в блока започнала да се носи неприятна миризма, собственикът на жилището бил повикан от гр. София, отключил мазето си, и там било открито тялото на жената.

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ МВР – Ловеч, е установен извършителят на престъплението – синът на убитата жена. На 01.05.2023 г. същият е задържан за срок от 24 часа по реда на ЗМВР.

След привличането му в качеството на обвиняем за убийството на майка му, с постановление на наблюдаващия прокурор от ОП – Ловеч, мъжът е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в ОС – Ловеч за вземането на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на извършителя.

Действията по разследването продължават под ръководството на Окръжна прокуратураЛовеч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари