Забраняват паркирането до блок "Енергетик 2" в Русе

1
Предстоящ ремонт налага временна организация на движението
Предстоящ ремонт налага временна организация на движението Снимка: Община Русе

Предстоящ ремонт налага временна организация на движението

С цел безпрепятственото и бързо протичане на предстоящия ремонт на паркингите при блок "Енергетик 1" и "Енергетик 2" в квартал "Здравец-изток" в Русе се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Общината.

При изпълнението на Първи етап от проекта ще бъде преасфалтирано пространството, заключено между улица "Братислава" и блок "Енергетик 2", като се призовават шофьори да преместят автомобилите си и да преустановят паркирането в посочената зона.

Живущите в района и посетителите на болница "Медика" могат да използват алеята, разположена западно от блока, като обходен маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Мери
    Подготвят “ законен”, платен паркинг на “Медика върху прилежащите площи на двата блока.. A собствениците на апартаменти в “Енергетик 1 и 2” - да паркират, където намерят- незаконно, неправилно и с глоби. Има ли осигурени 100 места в този паркинг за собствениците на имоти в двата блока? Този филм сме го гледали и в Русе е добре познат сценария “Собственици на имоти Vs корпоративен клиент”- с любезното съдействие на Община Русе.
  • 3
    4
    Гост
    Дезорганизацията води до анархия. При липса на уредени паркоместа, хората ще започнат да спират където намерят. Молът ще е с препълнен паркинг.
  • 19
    3
    русенец
    "...С цел безпрепятственото и бързо протичане на предстоящия ремонт на паркингите...." Аз ли съм глупав или тези от общината! Не разбрах колко време - часове, дни, месеци - ще трае ремонтът.
  • 40
    2
    плюс-минус
    Защо болница Медика няма паркинг? Години наред вече строи ново крило, около нея има много транспортни и строителни механизми. Горките живущи в Енергетик 2. Нито сутрин могат да излязат, нито вечер да се приберат. но пък директорът на тази болница е републикански първенец по заплата. Евалла!
  • 26
    1
    ДЕБИЛИ
    е ся еВахте мамата на и без тва трагичната организация на паркиране на автомобили превозващи хора за ДКЦ-2 и МЕДИКА?..........."Живущите в района и посетителите на болница "Медика" могат да използват алеята, разположена западно от блока, като обходен маршрут." ВИЙ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари