За системен тормоз от кметския син сигнализират жителите на село Марикостиново

1
Страх ме е да ходя на работа, каза жител на селото
Страх ме е да ходя на работа, каза жител на селото Видео: bTV

Страх ме е да ходя на работа, каза жител на селото

В сигналите си жителите на селото, че младежът от доста време тероризира местните хора. Миналата събота охранителни камери са заснели нападение. Георги Узунов се прибирал към дома на баща си в Марикостиново, около 3:00 ч. сутринта в събота, когато двама мъже го нападат в гръб.

Нападателите са задържани, в това число и кметският син Велко Тодоров, който се е предал. Той е с условна присъда. Днес ще бъде поискана по-дълга мярка за задържане от 72 часа.

„Нападна ме Велко Тодоров – на кметицата на Марикостиново сина ѝ с едно друго момче. Велко го видях как ме повали в гръб, почна да ме рита. Другото момче го видях с периферията. Той е Митко Георгиев и той е от селото. Почнаха да ме ритат и по главата."

Георги Узунов допълни, че не е имал пререкания с никой от тях. „Майката на Велко Тодоров има някакви пререкания с баща ми за имоти. Той е заплашвал много хора в селото. Страхувам се много за семейството ми, за децата ми“, обясни пострадалият.

Живущите в селото разказват за системен тормоз от кметския син. „Искаме да изкажем съпричастност към зверски пребития Георги и да кажем не на страха. Нашите искания са незабавно изземване от полицията на оръжието на семейство Тодорови, те са ловджии. От кметицата искаме оставка. Велко Тодоров осем години е под крилото на майка си“, обясни Кирил Узунов, който е роднина на пострадалия.

Друг живущ в селото разказа, че в нощта на инцидента Велко Тодоров е пребил 64-годишен мъж в село Генерал Тодоров.

„Цялото семейство са агресивни хора. Този тормоз продължава от осем години“, добави друг живущ в Марикостиново.

Бащата на пострадалия Георги разказа, че конфликтът му с кметицата е за едно място. „Синът ми не е имал конфликт с тях“, добави той.

Живущите добавиха, че се страхуват за децата си.

„Страх ме е да ходя на работа. Кметицата трябва да напусне поста“, каза един от живущите в селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Свиреп
    Не става така пич. Играл съм го тоя филм. Счупена челюст, после цял живот осъждан по чл. 129 от НК. Средна телесна повреда се води. В днешни времена, дори да дерат някой жив пред очите ми, казвам - с гръб бях, нищо не видях. Да, можех да неутрализирам нападателите, но не ми се ходи в затвор.
  • 7
    1
    Gfdrty
    Абе уважаеми жители на селото!Вие сте силни българи.Съберете се и го претрепете това изродче,което майка му не е възпитала!!!!!Трябва ли да се страхувате!!!!Ако чакате правосъдие-Няма да има!!!Чупиш му кокалите и това е!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари