За политическият труп Борисов

0
Все едно! Животът си върви, кучето си лае
Все едно! Животът си върви, кучето си лае

"Реформи в държавата няма! В здравеопазването – няма! В образованието – няма! В отбраната и сигурността – няма! В съдебната система – пълна нула!

След две годишен „исторически компромис“, нестихващи лавини от празнословие, натрупани милиарди нецелесъобразни дългове, изгубени още няколко години и хиляди прокудени от родината си български граждани.

Това е резултатът от компромис с политически организираната престъпност!

На този фон все още не заклелият се нов президент Радев, допусна вече три тежки грешки. Нямам упрек към неговата личност, защото разбирам естествената неопитност в държавността. Заграден от мамини и таткови синчета, сополанковци в буквалния смисъл на думата, президентът остава заложник на задкулисие, което буди в мен единствено приятелско снизхождение. Ще буди и във вас, когато скоро изплуват истинските им лица.

Все едно! Животът си върви, кучето си лае. Държавата, обаче, няма как, пък и не е допустимо да бъде предоставена в ръцете на алчни аматьори, желаещи осребряване и реабилитация на собствените си прокажени личности.

Колкото и да ви е странно, България има силна имунна система, въпреки моето желание тя да стане институционална!

Основната причина за Борисов 3 с мандат на РБ ще бъде не политическият труп Борисов, нито нищожествата, присвоили реформаторството като лична идентификация, а деянията на претенциозните отрепки в левия спектър, които така и не се научиха как, какво и кога се говори! Не разбраха и пред кого може или не може да се говорят небивалици…"

Това е коментар на Николай Марков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари