За кого е опасен петък, 13-ти?

0
Според астролозите този ден е особено опасен за хората, родени на определени дати
Според астролозите този ден е особено опасен за хората, родени на определени дати

Според астролозите този ден е особено опасен за хората, родени на определени дати

Петък 13-и се счита за фатален ден. Независимо от това в коя година и през кой месец се пада петък 13-и носи лош късмет най-вече на определени хора, пише Actualno.com.

Особено внимателни към здравето си трябва да бъдат тези, които са родени на 31 август, 29 септември, 27 октомври, 25 ноември и 23 декември.

Всеки, който има рожден ден на тези дати, трябва да избягва всякакви операции и други козметични или медицински манипулации в петък.

Най-уязвима в този ден е лумбалната област и не само хората, родени на посочените дати трябва да се пазят от травми. Според астролозите тази препоръка се отнася за всички, независимо от годината и месеца, в който се пада петък 13-и.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари