За един послушен министър

0
Бъдете спокойни - мляко и месо винаги ще има в големите немски супермаркети
Бъдете спокойни - мляко и месо винаги ще има в големите немски супермаркети

Това е министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов - много доверен човек, най-личен човек, лоялен към когото трябва, изпълнителен до безбожие.

В момента под негово ръководство е избиването на хиляди здрави животни за осигуряване на периметър след плъзнала зараза.

Това е поредното евтанизиране на българското животновъдство, но бъдете спокойни - мляко и месо винаги ще има в големите немски супермаркети.

Сред подвизите на г-н Порожанов през годините е отпуснат кредит за 50 млн. лв. (по времето му на финансов министър) от Българската банка за развитие към фирма "Водстрой 98", свързвана в публичното пространство с Пеевски.

По същото време дружеството изпълнява обществени поръчки за стотици милиони, но защо да не се подпомогне развитието им с още пари? За "наши" винаги има!

Междувременно неотдавна Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество отказа да проверява г-н Порожанов за това, че синът му предлагал консултантски услуги, които гарантирали пълно получаване на субсидии в земеделието и избягване на проверки.

Яко е да имаш роднински връзки на високо ниво!

Същият министър за момента не открива нарушения в Горското в Сливен, където управлява друг доверен човек - агент Гора, станал известен с това, че пътува до Германия служебно със самолет и праща служебния си "Туарег" по земя да го посрещне и да развежда.

Пак същият прави горски път за милион и половина, който е тотална щета, ама няма проблеми.

Спирам, че ме заболя главата, но тези хора не бива да ги оставяме просто така!

Автор: Йордан Йорданов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари