Юсейн Болт загуби милиони долари заради измама

2
Осемкратният олимпийски и 11-кратен световен шампион болт е пострадал заради ямайска инвестиционна компания
Осемкратният олимпийски и 11-кратен световен шампион болт е пострадал заради ямайска инвестиционна компания Снимка: Getty Images

Осемкратният олимпийски и 11-кратен световен шампион болт е пострадал заради ямайска инвестиционна компания

Осемкратният олимпийски шампион по лека атлетика Юсейн Болт е загубил няколко милиона долара от сметката си в ямайската инвестиционна компания "Stocks and Securities Limited", съобщи мениджърът на спортиста Нюджънт Уокър в интервю за вестник "Gleaner". Болт е научил за липсата на сумата в сряда, уточни Уокър, предава Sportal.bg.

"Предприети са всички стъпки за разрешаване на ситуацията", каза мениджърът на спортиста, отбелязвайки, че не може да разкрие точния размер на загубената сума от олимпийския шампион.

Бивш служител на инвестиционната компания е заподозрян в измама с много сметки на Stocks and Securities Limited, една от които на Болт.

Юсейн Болт е осемкратен олимпийски и 11-кратен световен шампион. Той има още две сребърни и един бронзов медал от световни първенства. Спринтьорът дебютира за националния отбор на Ямайка през 2004-а на Олимпийските игри в Атина. Болт е единственият лекоатлет, който печели 100 и 200 метра на три последователни олимпийски игри (Пекин 2008, Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2018) и държи световни рекорди на 100 метра (9.58 секунди) и на 200 метра (19.19 секунди).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари