Явор Божанков: Управлението е безалтернативно, защото алтернативата са БСП и "Възраждане"

1
От "Възраждане" претърпяха абсолютна катастрофа на изборите, коментира депутатът от ПП
От "Възраждане" претърпяха абсолютна катастрофа на изборите, коментира депутатът от ПП Снимка: БГНЕС

От "Възраждане" претърпяха абсолютна катастрофа на изборите, коментира депутатът от ПП

"Като говорим за оставки, аз не гледам футбол, но големият ми син е запален фен. Дори 10-годишното ми дете е разочаровано от това, което се случва в българския футбол. Категорично Борислав Михайлов трябва да си подаде оставката, трябваше да я подаде много отдавна не само заради последните скандали, но заради нивото, до което докара българския футбол", това коментира депутатът от "Продължаваме промяната" Явор Божанков в предаването "Денят започва" по БНТ.

"От "Възраждане" претърпяха абсолютна катастрофа на изборите. Мотивите за вота на недоверие са абсолютно предизборни, общи приказки. В едно изречение казват, че българската армия се лишава от отбранителни способности, а в следващо, че огромни инвестиции се правят в такива способности", коментира той вота на недоверие срещу кабинета, който ще се гласува днес.

По думите му е съвсем логично "Възраждане" и БСП да не харесват сегашното управление.

"Точно, защото те са алтернативата, управлението е безалтернативно. Няма как да си представим, че те идват на власт. "Възраждане" вадят България от ЕС или пък БСП с 20 души поемат управлението на страна в Народното събрание. Абсурд е това", категоричен бе Божанков.

"ИТН твърдяха, че някой им бил откраднал изборите заради машините. На тези избори успяха да отменят машините с други партии и видяха къде стоят на хартия. ДПС имат избор, постигнаха не лоши резултати. Те са заявили две неща - ясно е, че не искат и нямат министри, но подкрепят ключови приоритети за държавата и това е добре, защото няма как да проведем конституционната реформа без мнозинство", коментира още той.

Божанков каза, че ДПС не участват в управлението.

"Никой не може да спре Делян Пеевски да съобщава пръв новините. Какво предлагате, да го чакаме на летящ старт в кулоарите, за да ги съобщим преди него?", пошегува се той.

"Те са заявили тяхната подкрепа по линия Шенген и еврозона не от вчера. Чест им прави, че в много труден избор те подкрепиха декларацията срещу "Хамас", каза още депутатът от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    123
    Боклук мръсни !
  • 0
    1
    Боже мой, защо, защо не си...
    И това нящо, божанков, е? Правилно - евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано, Идиото и 1/2! Бацко, ако знаеш колко си "остър", веднага ще се самопреселиш в "по-добрия свят"! и, Мили Боже, поправи се - прибирай ги овреме тез тъпанари, че бактън от тяхната идиотия! Анадъмну?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари