"Ястребите на Румъния" поздравиха Варна с авиошоу за празника на града

1
В небето над Варненския залив се издигнаха пет самолета
В небето над Варненския залив се издигнаха пет самолета

В небето над Варненския залив се издигнаха пет самолета

Хиляди варненци и гости на града се радваха тази вечер на демонстрацията на пет въздушни аса от от националния клуб „Ястребите на Румъния“.

Те показаха своите умения в небето над Варненския залив. Шоуто бе подарък за гражданите по случай Деня на Варна - 15 август, от Oбщината и фирми - спомоществователи от морския и авиационния бизнес в крайморския град, информира БТА.

Над залива се издигнаха пет самолета. Екипът бе воден от лидера на клуба Джордже Ротару. За около половин час пилотите поднесоха на зрителите както зрелищни солови изпълнения, така и обща въздушна хореография.

Клубът на румънските ястреби чества през тази година един век от основаването си. Те имат представления почти всяка седмица. Освен в родината си, изнасят въздушни представления и зад граница. След Варна им предстоят пътувания в Унгария и Турция.

През 2022 г. отборът е спечелил Европейското първенство по въздушна акробатика, а през октомври тази година ще участва в световното, което ще се проведе в САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Сега Поздравяват
    Сега поздравяват,за сега.Се за Балчик плачат и викат ,нашето,нашето.. ....Регина Мария................. Всички посетители на района знаят това. Да гледаме да не ни замярат с яйца.
  • 0
    1
    Борислав Даскалов
    Браво на на пилотите не се уплашиха от лошото време. Много яко беше !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари