Ясновидец направи изненадваща прогноза за Слави Трифонов и Преслава

0
Ясновидецът Роберто Методиев разкри интересни неща в прогнозата си за Слави Трифонов
Ясновидецът Роберто Методиев разкри интересни неща в прогнозата си за Слави Трифонов

Слави Трифонов има вибрацията да бъде лидер, разкрива ясновидецът Роберто Методиев.

Интересната вибрация, която има Слави Трифонов, е да бъде водач, и тя му е дадена от съдбата. Ако влезе в политиката, ще жъне успехи и ще е най-успешният политик, по-добър и от Тодор Живков за народа“, споделя в интервю за „България днес” Методиев.

Той прогнозира, че след 2018 година се задават добри дни за Слави Трифонов в личния му живот.

„Нищо чудно и тогава да си намери жена. Между другото, има много общо между Лили Иванова и Слави. И двамата са богопомазани с добродетели, но едва ли скоро ще се помирят. Тази година е кармична специално за Лили, тя ще направи нещо грандиозно, свързано с кариерата й“, счита Роберто Методиев, пише zajenata.bg.

„Животът на Асен Блатечки се дели преди 33 и след 33-годишна възраст. Късметът му е дошъл във втората половина от живота. Той има корона на главата, което означава, че може да направи много за хората – би успял в култура, образование, но трябва да се пази много от алкохола. Колкото до Стоянка Мутафова – тя е невероятен човек, напълно самодостатъчен си. Много силна е гърлената й чакра, именно затова няма да се разболее от нищо, свързано с нея, защото не си премълчава. Каквото й е на устата, си го казва. Трябва да помисли за малко повече почивка, слабо място й е главата“, разкрива още Методиев.

„Преслава ще има момченце догодина, ще живее с мъж на нейната възраст или по-млад. След раждането може да напълнее и затова трябва да внимава. Преди време Преслава имаше магия, направена й от конкурентка. Вече е „чиста“ и смятам, че няма пречка пред кариерата й и личния й живот“, завършва Методиев.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари