Ясен Тодоров: От ГДИН се опитват да оказват натиск върху служителите в затворите

0
Според Тодоров причина за този натиск са изнесените данни за проблеми в работата на ГДИН
Според Тодоров причина за този натиск са изнесените данни за проблеми в работата на ГДИН Видео: NOVA

Според Тодоров причина за този натиск са изнесените данни за проблеми в работата на ГДИН

"От Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" се опитват да влеят страх в нашата организация." Това заяви председателят на Синдиката на служителите в затворите Ясен Тодоров, цитиран от NOVA. Той каза още, че причина за натиска е фактът, че са извели наяве доста от проблемите в работата на ГДИН.

Днес служителите на затворите отново излязоха на протест. Те поискаха оставката на директора на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" Ивайло Йорданов заради уволнен техен колега – Емил Велков, който е участвал в синдикални прояви.

Ясен Тодоров коментира, че са сезирали адвокат заради уронване на престижа на Велков. По думите на Тодоров той не е единственият уволнен служител, а само в София има десетина отстранени неправомерно от работа, които по-късно са били възстановени на работа от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари