Янаки Стоилов освободи двама надзиратели заради тежки дисциплинарни нарушения

0
Освободените са служители от ареста на "Г.М.Димитров"
Освободените са служители от ареста на "Г.М.Димитров" Снимка: БГНЕС

Освободените са служители от ареста на "Г.М.Димитров"

Във връзка с образувано дисциплинарно производство срещу инспектор Тони Тодоров, главен надзирател в сектор „Арести" при областна служба „Изпълнение на наказанията"- София, със заповед на министъра на правосъдието проф. Янаки Стоилов от днес, 21.06.2021 г., същият е отстранен от длъжност до приключване на производството, предаде КРОСС.

Дисциплинарното производство е по повод постъпили данни за допуснати тежки дисциплинарни нарушения, включително нарушаване на охраната и сигурността в ареста на бул. „Г. М. Димитров" и нерегламентирани контакти със задържани лица и цивилни граждани.

Със заповед на главния директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" гл. комисар Ивайло Йорданов от днес е отстранен от длъжност мл. инспектор Георги Гишин - надзирател в ареста на бул. „Г. М. Димитров" към Областна служба „Изпълнение на наказанията" - София. Образувано е дисциплинарно производство за нарушаване на служебната дисциплина и за деяния, несъвместими с етичните правила и поведение на държавните служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари