Взривиха бомба в къщата на майката на кмета на Аксаково

0

Окръжната прокуратура във Варна образува досъдебно производство за задействано взривно устройство в двор на къща в Аксаково.

Сигнал за инцидента е подаден около 2 часа след полунощ в неделя срещу понеделник. Взривното устройство е хвърлено и задействано в двора на къщата, където живее майката на кмета на Аксаково Атанас Стоилов. От взривната вълна са нанесени материални щети. Изпочупени са прозорците на къщата. Кметът на Аксаково инж. Стоилов изрази официално своята позиция по повод на хвърленото в бащината му къща снощи взривно устройство.

Ето каво написа до медиите той:

"Във връзка с взривното устройство, хвърлено в двора на бащината ми къща, заявявам, че както като кмет, така и като редови гражданин съм непримирим към подобни методи на действие, независимо към кого са насочени те. Както аз, така и останалите членове на семейството ми от десетилетия живеем в Аксаково. Съгражданите ми знаят кой е родният ми дом и са наясно, че повече от 25 години заедно със съпругата и децата си живея в апартамент в гр. Аксаково, а в бащината ми къща живее само майка ми. Град Аксаково традиционно не е част от географските области в България с високо ниво на престъпност. Уверен съм, че специализираните органи на властта ще разкрият извършителите на това крайно недостойно и опасно деяние."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари