Взрив на газова бутилка едва не уби 64-годишен мъж

0
Около 5.30 ч. сутринта силен взрив събудил жителите на село Вардим
Около 5.30 ч. сутринта силен взрив събудил жителите на село Вардим Видео: Нова Телевизия

Взрив на газова бутилка едва не уби семейство в Свищовското село Вардим. С опасност за живота в Русенската болница е приет 64-годишен мъж, който е с тежки изгаряния и рани по цялото тяло. Близките му търсят помощ, тъй като мъжът се нуждае от спешно кръвопреливане. Случаят се разследва от полицията, тъй като уредбата е закупена от лицензиран производител.

 

Около 5.30 ч. сутринта силен взрив събудил жителите на село Вардим. 64-годишният Георги решил да приготви сутрешното си кафе, но в този момент газовата инсталация в кухнята избухнала, а къщата на семейство Паришеви е буквално срутена. Така в опит да си направи кафе, Георги се сдобил с 35-40% изгаряния на лицето. Веднага е отведен в спешното отделение в Свищов, а от там в Русенската болница с опасност за живота. 

След силния взрив, хората в цялото село са притеснени, защото много от тях също ползват газ вкъщи. По-случая се води разследване, а семейството на пострадалия се надява да има добри хора, които да дарят кръв, за да помогнат на Георги да оцелее. А след това ще мислят как да оцелеят през зимата

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари