Вярно ли, бе, Кате?

2
Да попитам - Баташкото клане случаен инцидент от мирното съвместно съжителство ли е?
Да попитам - Баташкото клане случаен инцидент от мирното съвместно съжителство ли е? Снимка: БГНЕС

Агресивната овча толерантност, която се насажда на всички ни, избива рибата с изказването на Катето Външната:

Екатерина Захариева:

Да, България има дълга и на моменти трагична история. Но може ли това днес да е мотив за масови убийства? Абсурдно е дори да си го помислим.………………….В София джамията, синагогата, православният и католическият храм са на метри един от друг. У нас от векове живеят мирно мюсюлмани и християни. Заедно празнуваме, заедно тъжим.Затова не мога да приема събития и личности от историята на моята страна да служат като мотив за отнемане на човешки животи.

И да попитам – Баташкото клане случаен инцидент от мирното съвместно съжителство ли е? Че нали от векове живеем мирно? Избиването на хиляди българи по време на Априлското въстание случайно ли е? Атентатът на гара Буново /който впрочем подминахте, все едно не сте българи/, случайност ли е?

И да, имало е БЪЛГАРИН – ФРУЖИН! Който се е борил за свободата на България срещу ислямските НАШЕСТВЕНИЦИ И АГРЕСОРИ!

Преди няколко дена една религия поиска опрощаване на едни осем милиона лева задължения /някои говорят за двойно повече/, КАТО НИ ЗАПЛАШИХА С ВТОРО КОСОВО?

Бе вие там всичките ли сте малоумни? Толерантност – да, уважение – винаги, мирно съжителство – със сигурност! НО ОТТАМ НАТАТЪК ПРИ ВСЕКИ ОПИТ ЗА АГРЕСИЯ, ИЗНУДВАНЕ ИЛИ ДИВЕРСИЯ ОТ СТРАНА НА ЕТНОС, РЕЛИГИЯ, ГРУПА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ НЕЗАБАВЕН И АДЕКВАТЕН ОТГОВОР! Защото ние може да сме толерантни, но други да не са!

* Снимката говори достатъчно за защитата ни срещу терора!   

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Яж, баба, че си заприличал на Пеевски.

Харесай Дунавмост във Фейсбук