Вторият нападател на Християн Пендиков се предаде в полицията

0
Вторият нападател е Борче Ангелов от Битоля, съобщи председателят на Фондация "Македония"
Вторият нападател е Борче Ангелов от Битоля, съобщи председателят на Фондация "Македония" Снимка: Facebook

Вторият нападател е Борче Ангелов от Битоля, съобщи председателят на Фондация "Македония"

Виктор Стоянов, председател на Фондация "Македония" съобщи в профила си във Фейсбук, че има и трети нападател, който към момента остава неизвестен.

Късно снощи в полицията в Охрид сам се предаде вторият нападател над Християн - става дума за Борче Ангелов от Битоля. Предстои му мярка за неотклонение арест, ако и за него съдът в Охрид не реши да го пусне на свобода, както определи за първия нападател Илия Спасески.

Има и трети нападател, не знаем кой е и не знаем дали полицията в Охрид го търси.

Виктор Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    LOL
    първия предал се вече е освободен и е със статута на национален герой. За това и другите се предават. Може даже да почнат да се предават и хора които не са участвали в побоя, ей така - за слава. После ще ги пишат в учебниците им като борци срещу фашизма :D За това е цялата работа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари