Втори милионер от Национална лотария в Търговище

0
Първоначално не видях, че печеля, и се опитах да регистрирам билета като непечеливш
Първоначално не видях, че печеля, и се опитах да регистрирам билета като непечеливш

52-годишната Красимира Стоименова от град Търговище спечели 1 000 000 лева от Национална лотария.

Късметът ѝ се усмихна с печеливш билет „Американско бинго за милиони 2“. Красимира е омъжена и има две деца. Развива собствен бизнес.

„Първоначално не видях, че печеля, и се опитах да регистрирам билета като непечеливш. Излезе ми единица с много нули, но си казах - грешка е. После го проверих в близкия обект и разбрах, че печалбата е 1 000 000 лева. Бях много развълнувана“, разказа щастливката.

Красимира често изпробва късмета си в Национална лотария, а „Американско бинго за милиони 2“ е любимият ѝ билет. Тя призна, че в началото близките ѝ не са повярвали, че е спечелила толкова голяма сума.

След огромното вълнение покрай печалбата Красимира вече има план как ще похарчи част от парите. Най-напред планира да купи апартамент на сина си, който е студент в София, а след това и да отиде на почивка.

За по-малко от месец в Търговище бяха спечелени две печалби от 1 000 000 лева от Национална лотария. 33-годишният Юнал Хюсеинов също стана милионер, но с билет „Златните пирамиди за милиони 3“, закупен отново от Търговище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари