Втори кмет на ГЕРБ прие Делян Пеевски, каза му за пътя Русе - Велико Търново

0
Пеевски изразил пълната си подкрепа за финансовата децентрализация на българските общини
Пеевски изразил пълната си подкрепа за финансовата децентрализация на българските общини Снимка: Фейсбук

Не само кметът на Велико Търново Даниел Панов, но и първият човек на Свищов Генчо Генчев отвори радушно кабинета си за Делян Пеевски

На фейсбук профила на ДПС - Велико Търново има информация от 19 октомври за среща между кмета Генчев и делегация на Движението, пише СЕГА.

Пеевски води листата на ДПС в региона, а част от съобщението за визитата гласи: "По време на работния разговор между двамата г-н Пеевски изрази пълната си подкрепа за финансовата децентрализация на българските общини. Кметът на общината постави въпроса за осигуряване на финансиране за извеждане на тежкия трафик от града посока бъдещия скоростен път Русе - Велико Търново".

Видно от снимките, Пеевски е бил придружаван от кмета на Белица Радослав Ревански, члена на партийното ръководство Камен Костадинов (тримата и лидера Мустафа Карадайъ посетиха Панов), както и други лица.

Политическата биография на Генчо Генчев е много интересна. Той стана кмет на Свищов през 2015 г., представлявайки БСП. Четири години по-късно бе подкрепен накуп от БСП, ГЕРБ, ДПС и ВМРО. През 2020 г. пред сайта "Площад Алеко" той споделя, че е станал член на ГЕРБ. Кметът е доста интересен и в личен план - изявява се като танцьор на народни танци, има награди зад гърба си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

С ракия от дюли и декември става юли!

Харесай Дунавмост във Фейсбук