Всички служби ви пазят! И нов заем ще вземем да Ви "пазим"...че лапачите са много

0
Патологичен лъжец!
Патологичен лъжец!

Борисов твърди, че последната сделка с български автомати „Калашников“ е осъществена малко след 1980 година.

Формално е прав. Проблемът е, че в случая той ви лъже в очите, като ползва втория начин за това, а именно недоизказаната истина, пише Scena.bg 

А тя е проста, защото той ви казва за търговия с оръжие осъществена от името на българската държава, а не чрез схема от свързани подставени фирми.

Когато обаче чрез тези подставени фирми към Ислямска държава бяха доставени над 80 тона всякакъв вид оръжия от България, това по документи не е сделка на държавата с друга държава, но е престъпна сделка, която обслужва тероризъм от световен мащаб.

Това което ви казвам пък аз няма да има значение, ако не се знаеше от разузнаването на няколко държави, включително и сирийското. Знаят по опис и с номера всяко оръжие доставено по заобиколен начин от България. И ще си върнат, жестоко ще пострадаме за техните и други жертви. Защото всъщност ние участваме!

А вие слушайте уверения от трона на Дундуков, как всички служби вас пазят и нямате проблеми. И нов заем ще вземем да ви пазят, че лапачите са твърде много. Според премиера – вожд, която държава изпраща самолети , ще и се върне война. За оръжия-няма и дума!

А коалицията от „демократични“ международни партийни престъпници ще пие чаша уиски за ваше здраве. Наздравица към лумпени…

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари