Все повече наши звезди заприличват на нелепи силиконови манекени

1
Познавах красиво момиче. Сега е урод, пише Лияна Панделиева в социалната мрежа
Познавах красиво момиче. Сега е урод, пише Лияна Панделиева в социалната мрежа

Познавах красиво момиче. Сега е урод, пише Лияна Панделиева в социалната мрежа

Познавах красиво момиче. Сега е урод. Преди малко отново ми се появи във фийда и ми прилоша - буквално.

За последните няколко години постоянно виждам резултатите от ремонтната ѝ дейност буквално по цялото тяло, а сега изведнъж се появи с нови устни и скули, които директно я поставят в графата на човешките уродства. Представете си нещо средно между кукла Брац и кристалния череп от Индиана Джоунс, но с грим а-ла Малката булка от едноименния индийски филм.

Тя наистина беше красива и всичко по нея беше идеално създадено, косата ѝ беше прекрасна, тялото - стройно. Идея нямам с колко вече е увеличила бюста, направи си подплънки на задника и подхвана стръвно лицето.

Несъмнено това е заболяване на хора с пари и нищо друго освен пари, но се чудя какви са близките край нея, които не опитват да я спасят от обезобразяването завинаги. Какво е семейството, кои са хирурзите, които нямат спирачка или механизъм да намесят и психиатър и той да поеме спасяването на пациента…

Няма как да публикувам снимката ѝ тук, а и не ми се търсят други обезобразени жени.

Уж в рамките на "приличното" все повече наши звезди заприличват на нелепи силиконови манекени и докато рязането на тялото и попълването с разкрасители е болест, то второто е странна форма на отчаяние, че настъпването на старостта не спира

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    daskal
    Приличат на надуваеми секс кукли. Нищо друго. Това е и целта им. Представете си същество с подобна външност като лекар, учител или строителен инженер. Или като министър-председател. Трудно е, нали? Макар че вече не изглежда невъзможно.
  • 0
    2
    Аз
    Оня, Оня, то пък един живот...
  • -6
    1
    оня
    българоселският манталитет, все да се месим в живота на другите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари