Все по-малки деца приемат наркотици и алкохол

0
Родители се обаждат и казват, че децата им са зависими от трева
Родители се обаждат и казват, че децата им са зависими от трева Видео: NOVA NEWS

Тревожна тенденция - последно проучване показва, че възрастта на децата, употребяващи наркотици у нас намалява и вече е 12 години

Според Наталия Шулика, управител на сдружение "Отвори очи" сред причините е лесната достъпност - цената е ниска, а дилърите се разхождат по училищата, разкрива NOVA NEWS

"Видът е втората причина. При новите видове дрога, които са като бонбонки и прахообразни, са много по-лесно използваеми. Марихуана, трева и ганджа се употребяват още от 13-годишна възраст", обясни тя.

По думите й родители се обаждат и казват, че децата им са зависими от трева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари