Времето остава необичайно топло за края на месец декември

1
И в четвъртък ни очакват „пролетни“ температури
И в четвъртък ни очакват „пролетни“ температури

И в четвъртък ни очакват „пролетни“ температури

Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в много райони ще стихва и сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София - около 1°, а максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София - около 10°. Това сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.

В петък и събота вятърът ще е северозападен, в Дунавската равнина до умерен, а почти тихо ще е в Югозападна България. Ще преобладава слънчево време, но сутринта на места, повече в събота, в низините и котловините ще има мъгла. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните между минус 1° и 4°, максималните - между 9° и 14°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари