Временно ограничават движението в тунела „Траянови врата“

0
Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението
Ще се почистват стените и пътната настилка в съоръжението

Причината е почистване на стените и пътната настилка в съоръжението

От 20:00 часа в сряда /24 април/ до 6:00 ч. в четвъртък /25 април/ ще се ограничи движението на всички автомобили в тръбата за София на тунелТраянови врата“ на АМ „Тракия“. Спирането на трафика през нощта е за почистване на стените на съоръжението и пътната настилка. Пътуващите към София ще се пренасочват в почистената тръба за Бургас, в която трафикът ще се осъществява двупосочно, съобщават от АПИ.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари